
Receita de Camembert ó forno con marmelada de cebola e cogomelos con tostas de pan Mariñeiras®
Se sodes dos que vos gusta preparar unha merenda cea informal despois de ver a cabalgata de reis, entón non vos podedes perder esta rica receita. A cremosidad do queixo acompañada do crujiente das tostas de pan Mariñeiras®, fai que resulte en grao sumo apetecible. As mariñeiras especial canapés son estupendas para este tipo de receitas porque non se abrandan quedando súper crujientes.
ingredientes
- Queixo camembert
- Noces
- 350 gr de cebola
- 200 gr de cogomelos variados
- 50 ml de brandy
- 50 ml de aceite de oliva
- 50 ml de azucre moreno
- Tostas de pan Mariñeiras® canapé sabor manteiga
A marmelada de cebola e cogomelos combina perfectamente co queixo, resultando nun bocado moi saboroso.


preparación
- Comezamos preparando a marmelada: pelamos as cebolas e cortámolas en xuliana.
- Cortamos os cogomelos en anacos.
- Sofritimos a cebola nunha tixola co aceite. Cando estea transparente, engadimos os cogomelos e cociñamos durante uns minutos.
- Engadimos o azucre, deixamos que caramelice e incorporamos o brandy.
- Deixamos reducir a lume medio.
- Para obter unha marmelada máis fina, triturámola cunha batedora.
- Poñemos o queixo nun recipiente apto para a airfryer. Facémoslle uns cortes transversais na parte superior.
- Cubrimos co marmelada e unhas noces picadas, abrindo un pouco os cortes do queixo para que penetre no interior.
- Programamos a freidora durante 12 minutos a 180ºC.
- Sacamos e servimos acompañado das tostas de pan Mariñeiras®.
E listo! A gozalas.😎
Podes ver a receita orixinal 👉aquí.

Tamén che pode interesar...
Etiquetado receitas