
Almorzo, merenda ou picoteo con tostas de pan Mariñeiras®
Bo día mariñeirxs!!⚓
Cantas veces quixeches facer algo especial e diferente para almorzar, merendar ou picar algo? Poñémoscho fácil, ou mellor devandito, pónnolo fácil Dolores desde o blogue Cocina y más cosas.
Para picar algo, Dolores proponnos as nosas tostas de pan con sementes acompañadas unhas con pementos asados e aderezados e unha sardinilla en aceite e outras con crema de olivas negras, entrade e coñecede como se prepara a crema de olivas.
A gozar do día!🤘

RECEITA DA CREMA DE OLIVAS
Unha das propostas que nos deixa a blogueira de Cociña e máis cousas é acompañar as tostas de pan Mariñeiras® para dipear ou crear un canapé con crema de olivas. Podes ver a receita enteira aquí. Nós deixámosche todos os ingredientes que necesitarás para que non che falte nada.
ingredientes
- 50 gmos. de olivas negras
- 150 gmos. de queixo de untar
- Unha cullerada de aceite
- 1 dente de allo (optativo)
- Ourego
- Sal
- Tostas de pan Mariñeiras® naturais de chía



Tamén che pode interesar...
Etiquetado aperitivos, daveiga, entrantes, galletas, mariñeiras, receitas