Visita a Daveiga do alumnado de Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos e Enxeñería Agraria da Facultade de Ciencias de Ourense.

Como prestan as visitas! 😄 Ao longo do 2018 diferentes grupos, asociacións e particulares interesáronse por coñecer como é o proceso de produción das tostas de pan.

Este ano os primeiros en visitarnos foron os alumnos de Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos e Enxeñería Agraria da Facultade de Ciencias de Ourense. No mes de marzo o obradoiro recibiu á Asociación AGORA para persoas con discapacidade, e compartimos con eles unha xornada moi agradable. Os integrantes de a Federación COGAMI Lugo tamén nos fixeron unha visita e desprazáronse desde a capital lucense para descubrir a elaboración das mariñeiras. Ademais, a mocidade de Chantada, interesouse pola industria local, e o alumnado de FP Dual e o Ciclo Superior de Administración e Finanzas do IES Val do Asma visitaron a nosa empresa baixo o encontro sectorial que lles organizou Xuventude Punto Net.

Non podemos esquecer a visita de particulares que se achegaron a Lugar dá Veiga para coñecernos internamente.

O equipo de Daveiga agradécevos a visita a todos e a todas que viñestes vernos ao noso centro de traballo, onde día a día elabórase o pan de barco. Esperámosvos de novo coas portas abertas e convidamos a vir a todos aqueles que estean interesados en descubrirnos! Estamos encantados de recibirvos!

Tamén che pode interesar...

Recibe todas as novidades en receitas