
Tostas de pan Mariñeiras® con champiñón al Oporto
Non hai nada como darse uns pequenos caprichos en forma de tostas de champiñón ao Oporto , e se é acompañado por un viño ou por unha cervexa ben fría, quítanseche todos os males.🍷 Queres saber como se prepara? Pois colle papel e bolígrafo, porque empezamos!


INGREDIENTES
- 2 cenorias
- 6 poliñas de pirexel ( só as follas)
- cebola
- 2 culleradas de manteiga
- 1 cullerada de fariña
- 1 folla de loureiro
- 100 g. de tomate caramelizado
- 200 g. de champiñón laminado en lata e ben escorrido
- sal
- 3/4 vaso de viño de Oporto
- 1/2 vaso de viño branco
- Tostas de pan Mariñeiras® naturais clásicas
Vistes que pinta? Coas nosas tostas de pan, que acompañan perfectamente calquera aperitivo non ía ser menos con leste champión ao Oporto. Deixámosvos a receita ao completo e orixinal, por se queredes replicarla, facendo click aquí.

Tamén che pode interesar...
Etiquetado aperitivos, daveiga, entrantes, galletas, mariñeiras