
Paté de salmón con tostas de pan Mariñeiras®
Imos con outra receita para dipear e chuparse os dedos. Aí vai outra idea de canapés para hoxe, neste caso de salmón da man do blog As receitas de Yoli. Neste casa utilizamos as tostas de pan naturais de aceite de oliva virxe extra, e acompañámolas cun paté de salmón moi rico e caseiro.
ingredientes
- Tostas de pan Mariñeiras® naturais de AOVE
- 200 gr. de salmón afumado
- 100 gr. de atún en aceite
- 50 gr. de manteiga branda
- Pirixel fresco picado
- Aneto, opcional
preparación
- Poñemos no vaso da batedora o salmón en cortado ent rozos máis pequenos, engadimos o atún escorrido, o perexil e a manteiga.
- Batemos coa batedora ata conseguir unha pasta.
- Mesturamos ben coa axuda dunha culler por se quedou algo sen mesturar.
- Metemos na neveira un par de horas para estea fresco.
- Untamos nas nosas tostas de pan e a comer!!!

Tamén che pode interesar...
Etiquetado dipeo