Receita de «Pastelitos de torrija» con tostas de pan Mariñeiras®

Hoxe temos moito apetito e que mellor maneira de sacialo que con esta saborosa e fácil receita das nosas tostas con paté de agullas en aceite de oliva e marmelada de frambuesa do blog Lembranza Box. Só necesitaredes galletas mariñeiras, marmelada de frambuesa e unhas agullas en aceite de oliva. Rápida e sinxela, que máis se pode pedir?

ingredientes

preparación

  • Facemos a crema pastelera e deixamos arrefriar na neveira ( mellor toda a noite)
  • Infusionamos a leite coa canela e as sementes de anises. Botámoslle o azucre y sumergimos las tostas de pan hasta que ablanden ( aprox, 1 hora)
  • Poñemos a quentar o aceite para freir.
  • Rebozamos en ovo as mariñeiras e freímos.
  • Escorremos o exceso de aceite nun pouco de papel e en quente botamos un pouco de azucre por encima.
  • Unha vez frías as tostas de pan enchemos coa crema pasteleira e tapamos con outra tosta de pan encima.

E listo! se queres ler a receita ao completo e orixinal podes lela desde o blogue de 👉 Lambonadas de Galicia.

Tamén che pode interesar...

Recibe todas as novidades en receitas