
Receita de «Pastelitos de torrija» con tostas de pan Mariñeiras®
Hoxe temos moito apetito e que mellor maneira de sacialo que con esta saborosa e fácil receita das nosas tostas con paté de agullas en aceite de oliva e marmelada de frambuesa do blog Lembranza Box. Só necesitaredes galletas mariñeiras, marmelada de frambuesa e unhas agullas en aceite de oliva. Rápida e sinxela, que máis se pode pedir?
ingredientes
- Tostas de pan Mariñeiras® naturais de manteiga
- Leite para cubrir
- 1 ou 2 culleradas de Canela ou en rama
- 2 culleres de azucre
- 2 culleres de azucre
- 2 ovos para rebozar
- Aceite para freir
- crema pastelera

preparación
- Facemos a crema pastelera e deixamos arrefriar na neveira ( mellor toda a noite)
- Infusionamos a leite coa canela e as sementes de anises. Botámoslle o azucre y sumergimos las tostas de pan hasta que ablanden ( aprox, 1 hora)
- Poñemos a quentar o aceite para freir.
- Rebozamos en ovo as mariñeiras e freímos.
- Escorremos o exceso de aceite nun pouco de papel e en quente botamos un pouco de azucre por encima.
- Unha vez frías as tostas de pan enchemos coa crema pasteleira e tapamos con outra tosta de pan encima.
E listo! se queres ler a receita ao completo e orixinal podes lela desde o blogue de 👉 Lambonadas de Galicia.

Tamén che pode interesar...
Etiquetado doces, lambonadas de galicia, mariñeiras, pastelitos, receta, repostería, toriijas