
Canapé de tartar de bonito con tostas de pan Mariñeiras®
Dispoñémonos a preparar un aperitivo fantástico que nos suxire Mar desde o blogue Recetas Mar (Mis recetas dulces y saladas): tostas de tartar de bonito.
Ten unha pinta fantástica e encántalle o noso produto, asegura que se merece un posto de honra no seu blogue. Grazas Mar por confiar en nós e darnos eses ánimos.
🤘Imos a por a receita!🤘
ingredientes
- bonito en lombos ou un taco, uns 250 gr, conxelado previamente para evitar o temido anisakis
- 1/2 cebola morada pequena moi picada
- 1 cullerada de zume de limón
- 1 cullerada de aceite de oliva virxe extra
- cullerada de salsa de soia
- 1 cullerada de mostaza
- Sal
- Pementa
- Tostas de pan Mariñeiras® naturais de AOVE

Limpamos o bonito de pel e espiñas e cortámolo a coitelo, preferiblemente en taquitos pequenos (tampouco minúsculos). Se vos fixades no meu tartar hai anacos alongados tamén, porque utilicei a zona pegada á ventresca que son como filetes e sae en láminas, de aí esa forma.
Mesturamos nun cunco o resto de ingredientes e engadimos o atún, mesturando ben con coidado para que se impregne todo ben.
Metémolo á neveira media hora mínimo .
Á hora de servir poñémolo sobre as tostas de pan de aceite de oliva.
E listo!

Tamén che pode interesar...
Etiquetado canapés, daveiga, galletas mariñeiras, tartar, tostas