Mar222021En los mediosSentímolo moito, ista entrada atopase unicamente en %LANG;,: e %. Category: En los mediosBy Marta Murado22 de Marzo de 2021Tags: daveigael progresoen los mediosgalletas mariñeirasgalletas marinerasnoticiaperiódico Share this post TweetShare on Twitter Pin itShare on Pinterest Share on FacebookShare on Facebook Share on LinkedInShare on LinkedIn Post navigationPreviousPrevious post:Que Galletas Mariñeiras veganas podo comer?NextNext post:(Español) El «Financial Times» incluye nuevamente a Lugar da Veiga en su ranking de empresas europeas con mayor crecimientoMore ArticlesDaveiga estrea novas instalacións nas que triplicará a produción actual de galletas mariñeiras7 de Novembro de 2022Daveiga, proxeto comprometido co desenvolvemento local sostible20 de Outubro de 2022Entrevista a Xosé Lois Manzanares, coordinador de Daveiga “Falta unha cultura empresarial que aposte máis polo local e pola economía social”23 de Agosto de 2022Os premios ARDÁN recoñecen a excelencia de doce empresas galegas: entre elas, Lugar da Veiga28 de Abril de 2022Premio FULGET 2022 a Lugar Da Veiga SLL13 de Abril de 2022Celebra o Samaín no teu local con esta receita tradicional con galletas mariñeiras25 de Outubro de 2021
Daveiga estrea novas instalacións nas que triplicará a produción actual de galletas mariñeiras7 de Novembro de 2022
Entrevista a Xosé Lois Manzanares, coordinador de Daveiga “Falta unha cultura empresarial que aposte máis polo local e pola economía social”23 de Agosto de 2022
Os premios ARDÁN recoñecen a excelencia de doce empresas galegas: entre elas, Lugar da Veiga28 de Abril de 2022
Celebra o Samaín no teu local con esta receita tradicional con galletas mariñeiras25 de Outubro de 2021