Nos días con maior afluencia, o teu restaurante énchese de xente agardando para comer. Nesas ocasións, os teus clientes deben agardar máis do habitual ao ser servidos, e como sabemos, esas esperas co estómago baleiro fánse o dobre de longas.
Por iso, pensamos que nuns sinxelos canapés que abrirán o apetito dos teus comensais mentras agardan polo prato principal. Non che levarán nada de tempo!
Os teus clientes degustarán un aperitivo delicioso elaborado coas nosas mariñeiras
Para elaborar estes aperitivos, o primeiro que precisas é un paquete das nosas saborosas mariñeiras. Nós recomendámosche as nosas mariñeiras especial canapés, unhas galletas elaboradas especialmente para este fin, que sorprenderán aos teus chlientes pola súa solidez e sabor.
As nosas mariñeiras son un produto de grande calidade, elaborado con produtos naturais, sen azucres engadidos e que non leva ningún tipo de aditivo nin organismo xenéticamente modificado. Os ingredentes que engadimos para a súa elaboración son fariña de trigo, manteiga, sal, extracto de malta de cebada, fariña de malta de cebada, lecticina de soia, levadura e auga.
Na súa mayoría, intentamos que as nosas galletas se preparen con produtos locais, levan un 30% de trigo do país e un 10% de materia graxa que pode ser manteiga ou aceite de oliva virxe extra, producido ou transformado en Galicia.
As mariñeiras, ademais de ser un produto de calidade, teñen un sabor especial que cautivou a moitos consumidores. Por iso, convidámoste a que as ofrezas aos teus clientes en calquera destas cinco variantes de canapés que che presentamos a continuación e que non os deixará indiferentes.
Os teus clientes desfrutarán con estes cinco canapés con galletas mariñeiras
Os cinco canapés con galletas mariñeiras que che queremos presentar a continuación permitiranche elaborar os pratos principais con máis calma e deixarán aos teus clientes moi satisfeitos.
Nós recomendámosche estes cinco canapés porque sabemos que son combinación deliciosas e sinxelas de elaborar. Sen embargo, hai moitas más variantes. Se queres máis opcións, podes atopar varias ideas na nosa páxina web e nas nosas redes sociais.
Non hai canapé máis sinxelo e delicioso que o de xamón serrano e queixo de untar. Unha delicia para o paladar que só require de tres ingredientes. Coloca nunha bandexa varias mariñeiras, úntaas dunhas capas finas de queixo e coloca cachiños de xamón serrano enriba do queixo, despois de telos cortados en tiras. Se cortaches o xamón horas antes, só precisarás duns minutos para colocar os canapés e servilos.
Xamón serrano e queixo de untar
Non hai canapé máis sinxelo e delicioso que o de xamón serrano e queixo de untar. Unha delicia para o padal que só require de tres ingredientes. Coloca nunha bandexa varias mariñeiras, úntaas dunhas capas finas de queixo e coloca pequenos trozos de xamón serrano enriba do queixo, previamente cortados en tiras. Se cortaches o xamón horas antes, só precisarás uns minutos para preparar os canapés e servilos.

Bonito, ovo duro e oliva
Estes tres ingredientes asegúranche o éxito: bonito, ovo duro e oliva. Estes canapés prepáranse facilmente. Para que non requira de moito tempo, debes cortar os tres ingredientes con certa antelación. Antes de abrir o servizo de comidas, trocea e garda en compartimentos separados todos os elementos. Corta as olivas, o bonito e o ovo duro en pequenos cachos e gárdaos. Á hora de servilos, dispón as mariñeiras nunha bandexa e coloca anaquiños de bonito, seguidos de ovo e finalmente de oliva. Quedaranche uns bocados riquísimos!

Maionesa, pementos e piñóns
Isto é unha verdadeira delicia para o padal. Para os amantes dos pementos e dos piñóns, non hai combinación mellor. Unha un pouco de maionesa en cada mariñeira e despois coloca o pemento cortado en pequenas tiras e un piñón en cada unha delas. Trátase dun canapé fresco e lixeiro, ¡perfecto para os días de verán!

Salmón afumado, maionesa e millo
Cada vez hai máis persoas namoradas do sabor do salmón afumado no padal. Se o serves cun toque de maionesa e uns grans de millo, obterás un canapé saboroso e diferente. Coloca todas as mariñeiras nunha bandexa, unha unha capa de maionesa en cada unha delas e coloca un anaco de salmón afumado cortado en pequenas tiras e un cachiño de millo. Este pequeno e saboroso bocado non os deixará indiferentes.

Tomate cherri, queixo e queixo de Burgos ás finas herbas
Este canapé é fresco e lixeiro: un entrante perfecto para quen quere abrir o apetito antes de comezar co primeiro prato. Corta os tomates cherri en finas onzas, mestúraos con queixo, colócaos enriba das mariñeiras e, ¡voilá! Xa tés un canapé rico e rápido para os teus comensais.
Todos estes canapés son deliciosos e fáciles de preparar. Farán que a espera dos teus comensais sexa máis placenteira, agradecerán este bonito detalle e non dubidarán á hora de volver ao teu local. Para a súa elaboración, recomendámosche que empregues produtos frescos que combinan co sabor natural das galletas mariñeiras.