Sorry, this entry is only available in Galician and European Spanish. Category: NoticiasBy daveigaTuesday April 5th, 2016Leave a commentTags: daveigagalletasGourmetsifemamariñeirasmodorural Share this post TweetShare on Twitter Pin itShare on Pinterest Share on FacebookShare on Facebook Share on LinkedInShare on LinkedIn Post navigationPreviousPrevious post:Daveiga en GourmetsNextNext post:Tercer día de las mariñeiras Daveiga en GourmetsMore Articles(Galego) Daveiga estrea novas instalacións nas que triplicará a produción actual de galletas mariñeiras7 de November de 2022(Galego) Daveiga, proxeto comprometido co desenvolvemento local sostible20 de October de 2022(Galego) Entrevista a Xosé Lois Manzanares, coordinador de Daveiga “Falta unha cultura empresarial que aposte máis polo local e pola economía social”23 de August de 2022(Galego) Os premios ARDÁN recoñecen a excelencia de doce empresas galegas: entre elas, Lugar da Veiga28 de April de 2022(Galego) Premio FULGET 2022 a Lugar Da Veiga SLL13 de April de 2022(Galego) Mundiario: “A balanza agroalimentaria negativa da idea do camiño que queda por percorrer en Galicia”.22 de July de 2021
(Galego) Daveiga estrea novas instalacións nas que triplicará a produción actual de galletas mariñeiras7 de November de 2022
(Galego) Entrevista a Xosé Lois Manzanares, coordinador de Daveiga “Falta unha cultura empresarial que aposte máis polo local e pola economía social”23 de August de 2022
(Galego) Os premios ARDÁN recoñecen a excelencia de doce empresas galegas: entre elas, Lugar da Veiga28 de April de 2022
(Galego) Mundiario: “A balanza agroalimentaria negativa da idea do camiño que queda por percorrer en Galicia”.22 de July de 2021