Feb12017NoticiasRecetasSorry, this entry is only available in Galician and European Spanish. Categories: Noticias, RecetasBy daveigaWednesday February 1st, 2017Leave a commentTags: canapésdatilmariñeirasnuez Share this post TweetShare on Twitter Pin itShare on Pinterest Share on FacebookShare on Facebook Share on LinkedInShare on LinkedIn Post navigationPreviousPrevious post:Bombones de jamón con frutos secosNextNext post:Las mariñeiras en el programa “Aquí Galicia” de la TVGMore Articles(Español) Mariñeiras Daveiga: las galletas de los marineros transoceánicos, producto del mes en El Comidista1 de March de 2023(Galego) Daveiga estrea novas instalacións nas que triplicará a produción actual de galletas mariñeiras7 de November de 2022(Galego) Daveiga, proxeto comprometido co desenvolvemento local sostible20 de October de 2022(Galego) Entrevista a Xosé Lois Manzanares, coordinador de Daveiga “Falta unha cultura empresarial que aposte máis polo local e pola economía social”23 de August de 2022(Galego) Prepara esta receita de verán de cheesecake sobre mariñeiras21 de July de 2022(Galego) Desfruta destas tapas típicas de Galicia coas nosas mariñeiras9 de May de 2022
(Español) Mariñeiras Daveiga: las galletas de los marineros transoceánicos, producto del mes en El Comidista1 de March de 2023
(Galego) Daveiga estrea novas instalacións nas que triplicará a produción actual de galletas mariñeiras7 de November de 2022
(Galego) Entrevista a Xosé Lois Manzanares, coordinador de Daveiga “Falta unha cultura empresarial que aposte máis polo local e pola economía social”23 de August de 2022