Category: NoticiasBy Marta MuradoFriday February 14th, 2020Leave a comment Share this post TweetShare on Twitter Pin itShare on Pinterest Share on FacebookShare on Facebook Share on LinkedInShare on LinkedIn Post navigationPreviousPrevious post:Galletas Mariñeiras Daveiga participa en la edición 2020 de la Feria BIOFACHNextNext post:Las Galletas Marineras llegan a Biocultura A CoruñaMore Articles(Español) Mariñeiras Daveiga: las galletas de los marineros transoceánicos, producto del mes en El Comidista1 de March de 2023(Galego) Daveiga estrea novas instalacións nas que triplicará a produción actual de galletas mariñeiras7 de November de 2022(Galego) Daveiga, proxeto comprometido co desenvolvemento local sostible20 de October de 2022(Galego) Entrevista a Xosé Lois Manzanares, coordinador de Daveiga “Falta unha cultura empresarial que aposte máis polo local e pola economía social”23 de August de 2022(Galego) Os premios ARDÁN recoñecen a excelencia de doce empresas galegas: entre elas, Lugar da Veiga28 de April de 2022(Galego) Premio FULGET 2022 a Lugar Da Veiga SLL13 de April de 2022
(Español) Mariñeiras Daveiga: las galletas de los marineros transoceánicos, producto del mes en El Comidista1 de March de 2023
(Galego) Daveiga estrea novas instalacións nas que triplicará a produción actual de galletas mariñeiras7 de November de 2022
(Galego) Entrevista a Xosé Lois Manzanares, coordinador de Daveiga “Falta unha cultura empresarial que aposte máis polo local e pola economía social”23 de August de 2022
(Galego) Os premios ARDÁN recoñecen a excelencia de doce empresas galegas: entre elas, Lugar da Veiga28 de April de 2022