May112021En los mediosNoticiasSorry, this entry is only available in Galician and European Spanish. Categories: En los medios, NoticiasBy Marta MuradoTuesday May 11th, 2021Tags: daveigagalletas mariñeirasgalletas marinerashistoria mariñeirasmariñeiras daveigarural galegosostenibilidad Share this post TweetShare on Twitter Pin itShare on Pinterest Share on FacebookShare on Facebook Share on LinkedInShare on LinkedIn Post navigationPreviousPrevious post:(Galego) La Voz de Galicia: “A empresa que máis medra da Ribeira Sacra duplica o tamaño da súa fábrica”NextNext post:(Galego) Cinco sinxelas ideas para a presentación dos teus canapésMore Articles(Galego) #8m- Día da Muller en Daveiga Produción Responsable9 de March de 2023(Español) Mariñeiras Daveiga: las galletas de los marineros transoceánicos, producto del mes en El Comidista1 de March de 2023(Galego) Daveiga estrea novas instalacións nas que triplicará a produción actual de galletas mariñeiras7 de November de 2022(Galego) Daveiga, proxeto comprometido co desenvolvemento local sostible20 de October de 2022(Galego) Entrevista a Xosé Lois Manzanares, coordinador de Daveiga “Falta unha cultura empresarial que aposte máis polo local e pola economía social”23 de August de 2022(Galego) Os premios ARDÁN recoñecen a excelencia de doce empresas galegas: entre elas, Lugar da Veiga28 de April de 2022
(Español) Mariñeiras Daveiga: las galletas de los marineros transoceánicos, producto del mes en El Comidista1 de March de 2023
(Galego) Daveiga estrea novas instalacións nas que triplicará a produción actual de galletas mariñeiras7 de November de 2022
(Galego) Entrevista a Xosé Lois Manzanares, coordinador de Daveiga “Falta unha cultura empresarial que aposte máis polo local e pola economía social”23 de August de 2022
(Galego) Os premios ARDÁN recoñecen a excelencia de doce empresas galegas: entre elas, Lugar da Veiga28 de April de 2022