Nov72022blogBlogsEn los mediosNoticiasSorry, this entry is only available in Galician and European Spanish. Categories: blog, Blogs, En los medios, NoticiasBy Marta MuradoMonday November 7th, 2022 Share this post TweetShare on Twitter Pin itShare on Pinterest Share on FacebookShare on Facebook Share on LinkedInShare on LinkedIn Post navigationPreviousPrevious post:(Galego) Daveiga, proxeto comprometido co desenvolvemento local sostibleNextNext post:(Galego) Galletas mariñeiras de chocolate: o proceso de elaboraciónMore Articles(Galego) #8m- Día da Muller en Daveiga Produción Responsable9 de March de 2023(Español) Mariñeiras Daveiga: las galletas de los marineros transoceánicos, producto del mes en El Comidista1 de March de 2023(Galego) Galletas mariñeiras de chocolate: o proceso de elaboración20 de December de 2022(Galego) Daveiga, proxeto comprometido co desenvolvemento local sostible20 de October de 2022(Galego) Entrevista a Xosé Lois Manzanares, coordinador de Daveiga “Falta unha cultura empresarial que aposte máis polo local e pola economía social”23 de August de 2022(Galego) Prepara esta receita de verán de cheesecake sobre mariñeiras21 de July de 2022
(Español) Mariñeiras Daveiga: las galletas de los marineros transoceánicos, producto del mes en El Comidista1 de March de 2023
(Galego) Entrevista a Xosé Lois Manzanares, coordinador de Daveiga “Falta unha cultura empresarial que aposte máis polo local e pola economía social”23 de August de 2022