Apr142020En los mediosLo sentimos, esta entrada se encuentra disponible únicamente en Galician y European Spanish. Category: En los mediosBy Marta Murado14 de April de 2020Leave a comment Share this post TweetShare on Twitter Pin itShare on Pinterest Share on FacebookShare on Facebook Share on LinkedInShare on LinkedIn Post navigationPreviousPrevious post:Pasatiempo “Sopa Marinera”NextNext post:Sorteo 7 diferenciasMore Articles(Galego) #8m- Día da Muller en Daveiga Produción Responsable9 de March de 2023(Español) Mariñeiras Daveiga: las galletas de los marineros transoceánicos, producto del mes en El Comidista1 de March de 2023(Galego) Daveiga estrea novas instalacións nas que triplicará a produción actual de galletas mariñeiras7 de November de 2022(Galego) Daveiga, proxeto comprometido co desenvolvemento local sostible20 de October de 2022(Galego) Entrevista a Xosé Lois Manzanares, coordinador de Daveiga “Falta unha cultura empresarial que aposte máis polo local e pola economía social”23 de August de 2022(Galego) Os premios ARDÁN recoñecen a excelencia de doce empresas galegas: entre elas, Lugar da Veiga28 de April de 2022
(Español) Mariñeiras Daveiga: las galletas de los marineros transoceánicos, producto del mes en El Comidista1 de March de 2023
(Galego) Daveiga estrea novas instalacións nas que triplicará a produción actual de galletas mariñeiras7 de November de 2022
(Galego) Entrevista a Xosé Lois Manzanares, coordinador de Daveiga “Falta unha cultura empresarial que aposte máis polo local e pola economía social”23 de August de 2022
(Galego) Os premios ARDÁN recoñecen a excelencia de doce empresas galegas: entre elas, Lugar da Veiga28 de April de 2022