Lo sentimos, esta entrada se encuentra disponible únicamente en Galician y European Spanish. Categories: Noticias, VideosBy Marta Murado5 de June de 2020Leave a commentTags: daveigagalletas marinerasMariñeiras BIOtvbiounboxingvideo Share this post TweetShare on Twitter Pin itShare on Pinterest Share on FacebookShare on Facebook Share on LinkedInShare on LinkedIn Post navigationPreviousPrevious post:“Así se hacen las galletas Mariñeiras, el pan gallego sin miga que triunfa allá donde va”NextNext post:Así eran nuestros diseños cuando empezamosMore Articles(Español) Mariñeiras Daveiga: las galletas de los marineros transoceánicos, producto del mes en El Comidista1 de March de 2023(Galego) Galletas mariñeiras de chocolate: o proceso de elaboración20 de December de 2022(Galego) Daveiga estrea novas instalacións nas que triplicará a produción actual de galletas mariñeiras7 de November de 2022(Galego) Daveiga, proxeto comprometido co desenvolvemento local sostible20 de October de 2022(Galego) Entrevista a Xosé Lois Manzanares, coordinador de Daveiga “Falta unha cultura empresarial que aposte máis polo local e pola economía social”23 de August de 2022(Galego) Os premios ARDÁN recoñecen a excelencia de doce empresas galegas: entre elas, Lugar da Veiga28 de April de 2022
(Español) Mariñeiras Daveiga: las galletas de los marineros transoceánicos, producto del mes en El Comidista1 de March de 2023
(Galego) Daveiga estrea novas instalacións nas que triplicará a produción actual de galletas mariñeiras7 de November de 2022
(Galego) Entrevista a Xosé Lois Manzanares, coordinador de Daveiga “Falta unha cultura empresarial que aposte máis polo local e pola economía social”23 de August de 2022
(Galego) Os premios ARDÁN recoñecen a excelencia de doce empresas galegas: entre elas, Lugar da Veiga28 de April de 2022