Jul222021blogueEn los mediosNoticiasLo sentimos, esta entrada se encuentra disponible únicamente en Galician y European Spanish. Categories: blogue, En los medios, NoticiasBy Marta Murado22 de July de 2021Tags: noticiasnoticias daveigaprensa Share this post TweetShare on Twitter Pin itShare on Pinterest Share on FacebookShare on Facebook Share on LinkedInShare on LinkedIn Post navigationPreviousPrevious post:(Galego) Prepara as mellores ensaladas para o verán coas galletas mariñeirasNextNext post:(Galego) Prepara estes sinxelos xeados con galletas mariñeiras para os teus comensaisMore Articles(Galego) #8m- Día da Muller en Daveiga Produción Responsable9 de March de 2023(Español) Mariñeiras Daveiga: las galletas de los marineros transoceánicos, producto del mes en El Comidista1 de March de 2023(Galego) Galletas mariñeiras de chocolate: o proceso de elaboración20 de December de 2022(Galego) Daveiga estrea novas instalacións nas que triplicará a produción actual de galletas mariñeiras7 de November de 2022(Galego) Daveiga, proxeto comprometido co desenvolvemento local sostible20 de October de 2022(Galego) Entrevista a Xosé Lois Manzanares, coordinador de Daveiga “Falta unha cultura empresarial que aposte máis polo local e pola economía social”23 de August de 2022
(Español) Mariñeiras Daveiga: las galletas de los marineros transoceánicos, producto del mes en El Comidista1 de March de 2023
(Galego) Daveiga estrea novas instalacións nas que triplicará a produción actual de galletas mariñeiras7 de November de 2022
(Galego) Entrevista a Xosé Lois Manzanares, coordinador de Daveiga “Falta unha cultura empresarial que aposte máis polo local e pola economía social”23 de August de 2022