Oct202022blogueEn los mediosNoticiasLo sentimos, esta entrada se encuentra disponible únicamente en Galician y European Spanish. Categories: blogue, En los medios, NoticiasBy Marta Murado20 de October de 2022Tags: daveigaeconomía socialgalletas mariñeirasgalletasmarineraslugar da veigaproducción responsablereportajereportaxe Share this post TweetShare on Twitter Pin itShare on Pinterest Share on FacebookShare on Facebook Share on LinkedInShare on LinkedIn Post navigationPreviousPrevious post:(Galego) Entrevista a Xosé Lois Manzanares, coordinador de Daveiga “Falta unha cultura empresarial que aposte máis polo local e pola economía social”NextNext post:(Galego) Daveiga estrea novas instalacións nas que triplicará a produción actual de galletas mariñeirasMore Articles(Galego) #8m- Día da Muller en Daveiga Produción Responsable9 de March de 2023(Español) Mariñeiras Daveiga: las galletas de los marineros transoceánicos, producto del mes en El Comidista1 de March de 2023(Galego) Galletas mariñeiras de chocolate: o proceso de elaboración20 de December de 2022(Galego) Daveiga estrea novas instalacións nas que triplicará a produción actual de galletas mariñeiras7 de November de 2022(Galego) Entrevista a Xosé Lois Manzanares, coordinador de Daveiga “Falta unha cultura empresarial que aposte máis polo local e pola economía social”23 de August de 2022(Galego) Prepara esta receita de verán de cheesecake sobre mariñeiras21 de July de 2022
(Español) Mariñeiras Daveiga: las galletas de los marineros transoceánicos, producto del mes en El Comidista1 de March de 2023
(Galego) Daveiga estrea novas instalacións nas que triplicará a produción actual de galletas mariñeiras7 de November de 2022
(Galego) Entrevista a Xosé Lois Manzanares, coordinador de Daveiga “Falta unha cultura empresarial que aposte máis polo local e pola economía social”23 de August de 2022