Contámosche todas as novidades de Daveiga


Daveiga foi beneficiaria do Plan de Deseño cunha axuda subvencionada pola Axencia Galega de Innovación.
Nestes días estamos a terminar as tarefas do noso Plan de Deseño financiado grazas a unha axuda subvencionada pola Axencia Galega de Innovación enfocada a promover o desenvolvemento tecnolóxico, a innovación e unha investigación

Entrevista do CRAEGA ao noso coordinador, Xosé Lois Lamazares
«A produción ecolóxica está a proporcionarlle ao consumidor unhas garantías que non ten con outro tipo de produción»

Daveiga presenta nova imaxe corporativa e packaging nalgunhas das súas bolsas
Daveiga presenta nueva imagen corporativa y packaging en algunas de sus bolsas El proyecto incluye una transformación que abarca una evolución de los logos comerciales “Daveiga” y “MARIÑEIRAS®” y una nueva identidad visual, pero también

Daveiga participa no programa escolar «Da Escola á Granxa» 2023
O programa «Da Escola á Granxa» desenvólvese co apoio da área de Medio Rural da Vicepresidencia da Deputación de Lugo para achegar o alumnado a proxectos de emprendemento rural.

tostas de pan Mariñeiras® elegidas como producto del mes por El Comidista
Algo había que comer. Contan as crónicas que en pleno século XV os mariñeiros que vivían cruzando dun lado a outro o Atlántico facíano pendentes nas súas longas travesías dun único alimento:

En Daveiga estreamos novo obradoiro
Estamos de estrea! O pasado sábado día 29 fíxose a entrega formal das NOVAS INSTALACIÓNS de DAVEIGA, situadas no Polígono os Acivros de Chantada.

O «Financial Times» inclúe novamente a Lugar da Veiga no seu ranking de empresas europeas con maior crecemento.
A empresa galega Lugar da Veiga, que produce as Galletas Mariñeiras, figura novamente, tras aparecer nos anos 2018 e 2019, na clasificación que elabora o Financial Times sobre as entidades que máis rápido

El Progreso: «Daveiga, a marca que aposta polas persoas e o territorio»
Os irmáns Lamazares fundaron en Chantada en 2005 Daveiga, unha empresa que desde entón consolidouse como marca que aposta polas persoas e o territorio.

Entrevista a Xosé Lois Lamazares en «Galegos no Baix» de Radio Sant Boi
Hai un tempo que os amig@s da radio de Sant Boi (Cataluña) e máis concretamente do programa «Galegos non Baix», o único feito enteiramente en galego para os galegos emigrados, fannos unha pequena

A Cámara e o Santander recoñecen a Lugar da Veiga como Peme do Ano
O recoñecemento ao traballo ben feito sempre chega, e nesta ocasión estamos moi ilusionados e agradecidos por resultar galardoados con el.

«Tostas de pan Mariñeiras®, pan sin miga de larga duración», revista Panorama Panadero
Este mes de setembro a revista Panorama Panadero dedicou un par de páxinas a falar sobre a nosa empresa e as nosas Galletas Mariñeiras. A publicación, que se centra na súa totalidade na exaltación do pan

tostas de pan Mariñeiras® Solidarias
Como moitos saberedes polas nosas redes sociais, o día 1 de maio viñemos traballar como calquera día e fixemos unha produción Solidaria: destinada na súa totalidade a Asociacións e Bancos de Alimentos de Galicia.

La Voz de Galicia: As instalacións de Mariñeiras Daveiga ampliaranse para dobrar a produción
Compartimos muy ilusionados esta buena noticia con todos vosotros y es que en el próximo mes de mayo iniciaremos la construcción de nuevas instalaciones en el polígono industrial de Chantada a fin de contar con

Las tostas de pan Mariñeiras® se resisten a ser marca blanca
Onte en Xornal de Lemos fixéronnos esta interesante entrevista que hoxe compartimos convosco.

Tostas de pan Mariñeiras® en Yorokobu, la revista de innovación, creatividad y tendencias
Yorokobu narra á perfección a orixe e historia do proxecto de Daveiga.

¡Ribeira Sacra, Calidade!
La Vanguardia se hacía eco el pasado lunes de una noticia en la que habla de todo lo que nos da nuestra querida Ribeira Sacra: vinos, cerámica, dulce de castaña, queso azul y, por supuesto,

O Billó de Ouro, o noso mellor agasallo de Nadal
«El XXI Billó de Ouro de Chantada se le concederá a la empresa Galletas da Veiga»

Entrevista a Daveiga, socios Clusaga
Entrevista a Daveiga, socios Clusaga ¿Queréis saber un poco más sobre nuestra empresa?🙂 No dejéis de echarle un ojo a esta entrevista que nos hicieron desde el Clúster Alimentario de Galicia👇 También te puede interesar…

As galletas que levaron 64 empregos debaixo do brazo ao rural
Daveiga Producción Responsable es el sueño de unos hermanos de Rodeiro que querían contribuir al desarrollo local. Producen 6.000 kilos al día. Compartimos el artículo de La Voz de Galicia.

O “Financial Times” confirma que o rural e a economía social teñen futuro
O Financial Times fíxase por segundo ano consecutivo nas Galletas Mariñeiras e inclúe a Daveiga na clasificación das 1000 empresas que máis rápido crecen de Europa.
Desde que comezou este proxecto,

A nova liña de produtos biolóxicos de Daveiga
Daveiga lanza ao mercado unha nova liña de produtos ecolóxicos: as Galletas Mariñeiras® BIO. Estas galletas elabóranse con materias primas de produción ecolóxica, é dicir, sen a utilización de produtos químicos de sínteses (insecticidas,

Nace o Foro pola Economía Social Galega
El pasado martes, 13 de marzo, se presentó en Santiago el Foro por la Economía Social Gallega; un espacio de encuentro que pretende representar a todas las entidades de la economía social gallega y que

Las tostas de pan Mariñeiras® renuevan su imagen
As Galletas Mariñeiras® de Daveiga son unha adaptación moderna do “pan de barco ou biscoito de barco”, unha solución antiga dos mariñeiros para conservar o pan en longas travesías oceánicas, de forma natural. Esta

Daveiga coa promoción da cultura e do cinema
O mes de maio para Daveiga foi un mes eminentemente cinematográfico. Gústanos o cinema como cultura, como entretemento e como modo de discurso da índole que sexa, sempre que achegue algo produtivo e

As tostas de pan Mariñeiras® no programa «Aquí Galicia» da TVG
El día 11 de este mes, coincidiendo con la Feira do Viño de Chantada, nos embarcamos en el programa «Aquí Galicia» de la TVG. ¿Queréis vernos en acción?

Lugar Daveiga S.L.L. recibe o indicador Ardán de boas prácticas empresariais como empresa con potencial competitivo
Lugar Daveiga S.L.L. recibe o indicador Ardán de boas prácticas empresariais como empresa con potencial competitivo

As Galletas mariñeiras de Daveiga premio Produto do ano nos Cantábrico Excelente 2016.
As Galletas mariñeiras de Daveiga premio Produto do ano nos Cantábrico Excelente 2016. Un selo de calidade que avala un modo de traballar nun produto exclusivo.

Así se elaboran las tostas de pan Mariñeiras® Daveiga. Mercado de la Cosecha
Así se elaboran las tostas de pan Mariñeiras® de Daveiga. Mercado de la Cosecha Xosé Lois Lamazares fue entrevistado por Mercado de la Cosecha a mediados de 2015. El Mercado de la Cosecha es una

Visita do CRAEGA e da Consellería do Medio Rural Daveiga
Hoxe pola mañá recibimos a visita do CRAEGA e da Conselleira do Medio Rural, Ángeles Vázquez. A actividade formaba parte dun programa de visitas a empresas agroalimentarias de Chantada con certificación

Mariñeiras Daveiga en La Alacena Roja
Hoy os dejamos el artículo sobre Daveiga que nos hizo el equipo de La Alacena Roja.
FEIRAS
PREMIOS

Baixo a marca Mariñeiras ® presentamos unha nova marca de pan seco que utilizaban os mariñeiros desde o século XV, unha solución antiquísima para conservar o pan en longas travesías oceánicas de forma natural.


O noso modelo de xestión empresarial baséase na responsabilidade socio-laboral, a responsabilidade económica, a responsabilidade ambiental e por último a cultural. De aí o noso nome Daveiga Producción Responsable.
CONTACTO
